به گزارش "ورزش سه"، میلوش دلتیچ، وینگر صربستانی که در لیگ یونان حضور داشت، پس از حضور در تبریز و گذراندن تست پزشکی، قرارداد خود را با سرخپوشان تبریزی رسمی کرد و به این تیم پیوست.
او جدیدترین خرید تراکتور محسوب میشود که بعد از خروج رومل کیوتو از لیست قرمزها به این تیم ملحق شد و به نوعی جایگزین آلوارو خیمنس خواهد شد که در نیم فصل راهی لالیگا دو شد.
به گزارش "ورزش سه"، بگذارید حرف آخر را همین اولش بزنم تا اگر حوصله خواندن همه متن را ندارید، مظنه دستتان بیاید این همه کلمه کنار هم قرار گرفتند تا تهش چه پیامی را بدهم؛ پرسپولیس از پنجاه متری گل نخورد، آنها از فاصله 300 کیلومتری و از تهران دروازهشان فرو ریخت. نه در روز بازی که خیلی پیشتر از سوت بیژن حیدری.
درست در همان روزهایی که جواد نکونام بابت جذب نشدن چند ستاره از لیست اول و دومش در حال تسویه حساب رسانهای با علی خطیر در کف مجازی بود، درست در همان روزهایی که سرمربی استقلال بیهیچ رو در بایستی، مدعی شد مدیریت باشگاه به دنبال ناکامی اوست، کمی این سوتر، سرمربی برزیلی پرسپولیس نمیدانست باید روز پنجشنبه با کدام ترکیب به میدان برود. سرلک و عمری را به واسطه سرباز شدن از دست دادند، عالیشاه محروم بود اما تکلیف 4 بازیکن جدید را کسی نمیدانست. عیسی آلکثیر و عبدالکریم حسن مدتها با تیم تمرین کرده بودند و میخواستند در نخستین مسابقه میخ خود را محکم بکوبند. ارونوف ازبک هم تازه از اردوی تیم ملی کشورش آمده و در بهترین حالت ممکن برای مسابقه قرار داشت. باید به این سه نفر ابولفضل بابایی هم اضافه کرد که با لقب جوان آیندهدار و پدیده لیگ یک جذب شده است. بدون تردید از این 4 بازیکن سه نفرشان میتوانستند در اراک به میدان بروند. آن هم در منطقهای که پرسپولیس بیشترین ضعف را در نیمفصل نخست داشت. هواداران این تیم منتظر بودند سرانجام چند گلزن بیایند و آنها را از این وضعیت نجات دهند. یکی شبیه اوج همین عیسی که نهایتا از 2 موقعیت خوب، یکی را درون دروازه جا میداد. اما درست همان روزی که مجمع باشگاه برگزار شد و بهصورت مشخص و واضح این پیام را وزارت ورزش به همه درزهای مجازی مخابره کرد که رضا درویش تا پایان فصل، در سمتش ابقا شده است، او به افشین پیروانی خبر داد، به اوسمار بگو، بدون خریدهای جدید تیمش را برای اراک آماده کند!
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطر آنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.